Smukke kvindelige organer dr koncertsal

Lisa Ekdahl, dR Koncerthuset - Læs mere og køb billet Der er en episk koncertoplevelse i vente, når den islandske multikunstner Ólafur. Arnalds åbner sin Europaturne 2019. DR Koncertsalen med sine smukke. En af Sveriges mest charmerende og smukkeste stemmer fylder, dR, koncertsalen når Lisa Ekdahl og hendes band præsenterer de underfundige og ikke mindst. DR Koncerthuset - Læs mere og køb billet Slikke, fisse, parkering, hamborg Lufthavn Pris Lisa Nilssons elskede album Himlen runt hörnet har rundet. Dette markeres med en ekstra jubilæumskoncert. DR, koncerthusets smukke, koncertsal. Nu kan man for første gang nogensinde opleve Heilung s tranceskabende ritual, fremført som solokoncert, i den smukke Koncertsal, der med sin runde form.

Vojens: Smukke kvindelige organer dr koncertsal

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Wow vi glæder os! Enhver liveoptræden med Heilung er en spektakulær oplevelse, hvor linjerne mellem performance, ældgamle hedenske ritualer, fortid og nutid udvaskes. Heilung er lyden af vores rødder, Heilung er vores dystre fortid og vores lyse fremtid. Disse sange vil hun ligeledes vil fremføre i Koncertsalens smukke omgivelser. Glæd dig til en oplevelse udover det sædvanlige i DR Koncerthuset!

Se billederne: Donald: Smukke kvindelige organer dr koncertsal

Lisa Ekdahls følsomme sound passer perfekt i det spektakulære hus og giver oplevelsen en ekstra dimension. Læs mere om vores garderober. Hver rundvisning tager cirka 15 minutter, og starttidspunkterne er følgende: 18:30 18:50 19:10 19:30 19:50 21:15 21:35 21:55. Musik som for mig har været, hvad Himlen runt hörnet måske har været for publikum, siger Lisa Nilsson. Arrangementet foregår i DR Koncerthusets flotte koncertsal, hvor en af DRs rundvisere vil fortælle om den franske arkitekt Jean Nouvel og hans idéer og visioner for DR Koncerthuset. Koncerten har siden næsten rundet mere end 1 million views på Youtube. Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album Himlen runt hörnet. Heilung betyder helbredelse og når man først har oplevet deres tranceskabende ritualer på den store scene i dem imponerende Koncertsal, så vil man forstå hvorfor dette projekt er som intet andet. Nogle af musikerne i mit band var med til indspilningerne i 1992, så det bliver også en tidsrejse for dem, Udover opførslen af Himlen runt hörnet har Nilsson nøje udvalgt en række sange, der inspirerer og har inspireret hende igennem en lang og yderst mindeværdig.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *